Ajankohtaista

Sosiaalityöntekijä-lastenvalvojan virka

12.07.2018
Sulkavan kunnan peruspalvelulautakunta julistaa haettavaksi vakituisen sosiaalityöntekijä-lastenvalvojan viran.

Sulkava on elinvoimainen ja innovatiivinen kunta upean luonnon keskellä Saimaan rannalla. Työpaikkana kunta on savuton kunta.

Sulkavan kunta on ulkoistanut sosiaali- ja terveystoimensa 1.1.2017 alkaen Attendo oy:n kuntaturvalle. Sosiaalitoimen viranhaltijat ovat kuitenkin kunnan työntekijöitä.

Sulkavan kunnan peruspalvelulautakunta julistaa haettavaksi vakituisen sosiaalityöntekijä-lastenvalvojan viran. Tehtävänä on laaja-alainen sosiaalityö, joka sisältää aikuissosiaalityön, lastensuojelun, sekä vammaispalvelun tehtäviä. Lisäksi sosiaalityöntekijä toimii kunnan lastenvalvojana. Sosiaalityöntekijä toimii moniammatillisessa SAS-ryhmässä ja yhdessä perhetyöntekijän ja sosiaalijohtajan kanssa lastensuojelun tehtävissä.

Kelpoisuusvaatimuksena on Sosiaalihuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain ( 817/2015) mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys. Hakijan on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava alle puoli vuotta vanha lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan 3 kk:n koeaikaa. Pääasiallinen työpaikka tehtävän alkaessa on Sulkavan kunnan sosiaalitoimen tila, kunnanvirasto. Työ alkaa 1.8.2018 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset Kuntarekryn sivuston kautta, kirjallisesti osoitteella Peruspalvelulautakunta, PL 25, 58701 Sulkava tai sähköisesti osoitteella kirjaamo(a)sulkava.fi. Kirjekuoreen tai sähköpostiin: Sosiaalityöntekijä-lastenvalvojan virka.

Hakuaikaa on jatkettu 30.7.2018 klo 15.00 saakka.

Lisätietoja: Sanna Hämäläinen, sosiaalijohtaja
puh. 0444175330
email: sanna.hamalainen(a)sulkava.fi