Tervetuloa Sulkavalle!

GrillituliSavon kauniita seutuja kappale on, kotipaikkani armasta maata.
Sepä Sulkava on paikka verraton, tätä kylliksi kiittää en saata.

Näiden Irja Eerikäisen "Kotiseudulle" laulun sanoin toivotamme matkailijat
tervetulleiksi Sulkavalle - Suomen Soutupitäjään.

Tuolla Uitonvirtamme raikkahat veet, kohti Saimaan rientävät rantaa
Vilkaharjunkin kaunihit rintehet tälle seudulle uljuutta antaa ...

Sulkavan kaunis luonto suo upeat puitteet luonnossa liikkumiseen merkityillä patikointi-, hiihto- ja melontareiteillä. Juvalta Sulkavalle tuova melontareitti, Oravareitti, kiemurtelee pitkin jokia ja pieniä järviä, melojan ollessa keskellä aitoa järvi-Suomen luontoa, reitti on perhemelontaa sopiva. Vapaa-ajankalastajille on 16 000 hehtaarin yhtenäinen viehekalastusalue Saimaalla, Vekaran ylä- ja alapuolisissa vesistöissä. Soutajille ja muille vesillä liikkujille riittää vesialuetta, jota on 25 % kunnan pinta-alasta. Rantaviivaa on yhteensä 1100 km.

Sulkavalla järjestetään vuosittain lukuisia yleisötapahtumia, joista Sulkavan Suursoudut heinäkuun toisena viikonvaihteena kokoaa soutukansan Sulkavalle.

Kotiseudulle laulun sanat tässä.

Uutta:

MOBO-kiintorastisuunnistusrata löytyy liikuntallin maastosta. Ilmaisen MOBO-sovelluksen voi ladata älypuhelimeen osoitteeesta www.mobo.suunnistus.fi. Myös lähtöpaikalla liikuntahallin ja Etelätuvan välissä on ohjeet suunnistuskartan lataamiseksi. Suunnistuskarttoja on tarvittaessa saatavissa kirjastolta.
karttalinkki lähtöpaikkaan

 

Frisbeegolfrata

Liikuntahallin läheisyyteen on rakennettu kaikille avoin frisbeegolfrata.
Lue lisää
Lohilahden frisbeegolfrata valmistunut kesälle 2015. Lähtöpiste osoitteessa Lohirannantie 6.
Lue lisää

Kirpputori

“Sitä sun tätä” -kirpputori, Kirkkotie 3 (keltainen rakennus sekä punainen tupa kirkon vieressä). Työpajayhdistys TEKO ry:n ylläpitämä kirpputori, jolta löytyy nimensä mukaisesti kaikenlaista tavaraa. Myytävät tuotteet on vastaanotettu lahjoituksina ja poistotuotteita on tarjolla ilmaiseksi. Myynnissä on myös monenlaisia yhdistyksen jäsenten tekemiä tuotteita ja työpajalla kunnostettuja huonekaluja. Keltaisessa rakennuksessa laaja valikoima tuotteita ja punaisen tuvan perähuoneesta löytyy naulakollinen vintagevaatteita ja -asusteita.

Aukiloajat: ma-ti 9-15, to-pe 9-15, keskiviikkoisin suljettu
Lisätietoa: Teko ry/kirppis